Vesti

Naslov Tekst Postavljeno
Ponuda klasicnih radijatora i radijatora na struju Obavestavamo vas da u ponudi imamo veliki broj... Pogledaj 28/11/2017
Mašine za izradu slika i prateca oprema Kada zapocinjemo posao veoma je teško usaglasiti ... Pogledaj 26/11/2017
Narucivanje artikala Zbog velikog protoka artikala prosto je nemoguce a... Pogledaj 26/11/2017
Ponuda za zimu 2017 Dolazi zima ,duga i hladna. Nemojte ?ekati vi... Pogledaj 05/11/2017
Pocetak skolske godine se blizi! Pogledajte veliki izbor skolskog asortimana,obradu... Pogledaj 17/08/2017
Prikaz 1 , 5 od 5 (1 stranica)

Dostava

Dostava se vrši u saradnji sa kompanijom BEX u roku od 2 do 5 radnih dana. Cenu dostave možete videti u korpi nakon odabira artikla,i to po važećem standardnom cenovniku BEX-a. Arikli za koje je obezbedjena besplatna dostava neće uticati na cenu artikala za koje se plaća dostava.
Za vise informacija o isporuci molimo pogledajte stranu Dostava artikala
dostava Nadohvat Ruke
Sve cene na sajtu www.nadohvatruke.rs izražene su u dinarima. Mivnels Solucija DOO nije u PDV sistemu i na sajtu www.nadohvatruke.rs ima ispostavljenu krajnju cenu. Nadohvat Ruke nastoji da Vam svi artikli prikazani na ovom sajtu budu sa ispravnim brojnim stanjem na lageru, nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Uprkos tome, ne možemo u potpunosti garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti ispravne. Pre kupovine molimo Vas da nas za svaki slučaj kontaktirate radi informacija o raspoloživosti proizvoda. Raspoloživost artikala možete proveriti na naše kontakt brojeve, slanjem e pošte sa stranice kontakt ili direktno kroz opciju na ponudi artikla.
Top