Dizajniran za najmlađe vozače, EVO 4u1 je idealan za razvoj ravnoteže i kao pomoć vašem detetu da se oslobodi straha i savlada vožnju trotineta. Ono što izdvaja Evo od ostalih trotineta je to da će rasti zajedno sa Vašim detetom i menjati funkcije kroz periode detetovog odrastanja. Od osnovne funkcije. Životni vek ovog trotineta će premašiti sva Vaša očekivanja. Evo trotinet ima više funkcija: hodalica, guralica, trotinet za više uzrasta. REKLAMA GURALICA - HODALICA Uzrast: 1+ Max do 20kg TROTINET Uzrast: 1+ Max do 50kg
Težina za obračun dostave
Težina za obračun dostave 3kg

Napišite komentar

Napomena:polja obeležena * su obavezna!
    Loše           Dobro
Verifikacija

GLOBBER TROTINET

    GLOBBER
  • Proizvodjač: GLOBBER
  • Model: EVO 4U1
  • Sifra: 18150
  • Raspoloživost: 11

OpcijeSlično/preporučeno uz ovaj proizvod

TROTINET KETCHUP

4.390,00 RSD

TROTINET Romobil plavi

2.999,00 RSD

GLOBBER TROTINET

11.990,00 RSD

Phantom 4

174.000,00 RSD

ROCES TROTINET

8.770,00 RSD

ROLERI TRIGOLD

3.450,00 RSD

Tagovi: trotinet globber rekreacija za decu web shop online nadohvatruke mivnels

Preporučujemo

NUTRI MIX SET
NUTRI MIX SET

4.600,00 RSD

BLENDER COLOSSUS
BLENDER COLOSSUS

3.490,00 RSD

APARAT ZA HOT DOG
APARAT ZA HOT DOG

2.615,00 RSD

Pregledani artikli

GLOBBER TROTINET GLOBBER TROTINET

13.990,00 RSD

Istorija pregleda

Svi artikli koje ste pogledali Istorija

Najnoviji Artikli

Dostava

Dostava se vrši u saradnji sa kompanijom BEX u roku od 2 do 5 radnih dana. Cenu dostave možete videti u korpi nakon odabira artikla,i to po važećem standardnom cenovniku BEX-a. Arikli za koje je obezbedjena besplatna dostava neće uticati na cenu artikala za koje se plaća dostava.
Za vise informacija o isporuci molimo pogledajte stranu Dostava artikala
dostava Nadohvat Ruke
Sve cene na sajtu www.nadohvatruke.rs izražene su u dinarima. Mivnels Solucija DOO nije u PDV sistemu i na sajtu www.nadohvatruke.rs ima ispostavljenu krajnju cenu. Nadohvat Ruke nastoji da Vam svi artikli prikazani na ovom sajtu budu sa ispravnim brojnim stanjem na lageru, nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Uprkos tome, ne možemo u potpunosti garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti ispravne. Pre kupovine molimo Vas da nas za svaki slučaj kontaktirate radi informacija o raspoloživosti proizvoda. Raspoloživost artikala možete proveriti na naše kontakt brojeve, slanjem e pošte sa stranice kontakt ili direktno kroz opciju na ponudi artikla.
Top